elm-ac.ir
وبلاگ / عمومی

ثبت پژوهشیار

در گذشته دانشجویان دانشگاه آزاد با صرف هزینه ‌های بسیار از جمله کاغذ، پرینت و زمان خود، باید پروپوزال خود را به صورت سنتی و دستی تهیه و به اساتید ارائه می ‌کردند، که حتی در بیشتر مواقع مدت زمان تأیید نهایی کار آنها به چهار ماه هم می ‌رسید و روندی طولانی را برای دانشجویان و حتی استاتید دانشگاه به همراه داشت. همچنین نکتۀ مهم دیگر هدر رفت بالای کاغذ بود که آسیب جدی برای طبیعت به همراه دارد.

اکنون برای رفع این مشکل سایتی با نام سامانه پژوهشیار به کمک دانشجویان و اساتید آمده تا بتوانند به صورت اینترنتی و به راحتی در زمان اندک کار خود را انجام دهند و دیگر نیازی به کافی نت و هزینه های پرینت و کاغذ و حتی رفت و آمدهای متعدد با دانشگاه ندارد و باعث شده به راحتی با داشتن یک سیستم در هر کجای کشور یا حتی دانشجویانی که به صورت مجازی در آن سوی دنیا نیز در دانشگاه آزاد تحصیل می کنند به  راحتی کارهای خود را انجام دهند و همه چیز به صورت مجازی هماهنگی بین دانشجو و اساتید و بخش‌های مختلف دانشگاه انجام شود. حالا این سایت چه کاری انجام می‌ دهد؟ این امکان را برای اساتید هیئت‌ علمی و دانشجویان البته دانشگاه آزاد فراهم می‌کند تا بتوانند سوابق پژوهشی خود را ثبت و مشاهده کنند. این سوابق می ‌تواند شامل: کتاب‌ها، مقاله‌ها و پروپوزال‌های ثبت‌ شده، حتی اختراعات و موارد دیگری که به حوزۀ پژوهش مربوط می ‌شود، باشد و باید این را بدانید که ثبت نام در این سایت برای دانشجویان که به دنبال کارهای پژوهشی هستند اجباری است و دیگر کار به صورت سنتی و دستی انجام نمی‌شود. هرچند با آشنایی از روند این سامانه دیگر هیچ کس هم به دنبال انجام کار علمی خود به صورت دستی نخواهد بود، چرا که هم در زمان و هم در هزینه در تمام موارد کمک کننده است. این نکته را هم باید بگوییم که این سامانه برای تمام رشته‌های علوم پزشکی و غیر علوم پزشکی (ارشد و دکترا) در دانشگاه آزاد اسلامی خدمات ارائه می‌کند.

باید بدانید که سامانه و سایت پژوهشیار یک سامانۀ رسمی در دانشگاه آزاد اسلامی است و برای جمع‌آوری و حفظ اطلاعات پایان‌نامه‌ های این دانشگاه راه‌اندازی و برای تمام دانشجویان مقطع ارشد و دکترا قابل استفاده است. یعنی هر دانشجویی در مقاطع تحصیلات تکمیلی باید در این سامانه ثبت‌نام و اطلاعات پایان‌نامه را در آن ثبت کنند. این سامانه در راستای یکپارچه‌ سازی فرآیند ارائه پایان‌نامه و ارتباط و هماهنگی ساده‌تر و راحت‌تر میان بخش‌ها و افرادی که در روند انجام یک پایان‌نامه، پروپوزال و رساله و نهایی شدن آن نقش دارند، فعال است.  

شیوۀ ثبت نام در پژوهشیار

اکنون شروع چگونگی ثبت‌نام در این سامانه بیان می گردد؛ تا به راحتی پا به پای ما روند کار را یاد بگیرید و بتوانید به آسانی در چند دقیقه کار خود را به اتمام برسانید. البته این را فراموش نکنید ویرایش در این سامانه کار وقت گیری هست، پس حتماً از درستی محتواهای خود در همان ابتدا مطمئن شوید.

خوب برای شروع کار وارد سایت ris.iau.ac.ir می‌شوید و با این تصویر زیر روبه‌رو می‌ شوید که بر روی گزینه ثبت نام در قسمت بالا سمت چپ می‌شوید.

Description: E:\ایران تایپیست\New folder (2)\Capture.JPG

 

 

در ادامه یک صفحه همانند صفحۀ زیر برای شما نشان داده خواهد شد که تمام فیلدها به خصوص فیلدهای ستاره‌دار را تکمیل کنید.

 

 

بعد از اتمام پر کردن فیلدها و زدن گزینه ثبت نام اگر تمام اطلاعات وارد شده درست باشد، یک پیامک برای شماره تلفن ثبت شده و یک پیام برای ایمیل ثبت شده شما خواهد رفت که تأییدیه یوزرنیم و پسورد شما در سامانه خواهد بود.

 

شیوۀ کار در خود سامانه

حالا که ثبت نام کردید دوباره به سایت اصلی بازگشته و حالا گزینۀ ورود به سامانه را انتخاب کنید، که با زدن آن شما تصویر زیر را خواهید دید و با پُر کردن موارد درخواستی که همان نام کاربری و رمز عبور ثبت شده خود شماست، به سامانۀ پژوهشیار وارد می‌شوید.

 

حالا شما وارد پنل شخصی خود شده‌اید که گزینه‌هایی درخواستی را برای شما به نمایش می‌گذارد و باید دو مرحله را انجام بدهید که مرحلۀ اول انتخاب استاد راهنما و موضوع پروپوزال و ثبت آن است،  که ما مراحل ثبت پروپوزال را برای شما نشان می‌دهیم تا بتوانید به راحتی و آمادگی کامل برای تکمیل آن وارد سامانه شوید و تمام اطلاعات مورد نیاز را از قبل بدانید و به سرعت مراحل را طی کنید. برای آرامش شما ما در کنارتان قرار داریم که با خیالی آسوده این روند را طی کنید. کافیست در قسمت تماس با ما ثبت سفارش انجام بدین.

عکس زیر را در ابتدا به خوبی نگاه کنید تا در ادامه هر کدام را برای شما توضیح بدهیم: